Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Over mij

Leuk dat je mijn website hebt gevonden! Ik zal me even voorstellen, ik ben Stefan de Bruijn (1985), wonend in Veldhoven met mijn lieve vrouw Fiona en knuffelige labrador Tara. Foto's hebben mij altijd geboeid, vooral de foto's waar je naar kan blijven kijken. Daarom ben ik ook blij dat mijn ouders altijd mooie albums bij hebben gehouden van mij en mijn tweelingzus. Met veel enthousiasme en creativiteit leg ik bruiloften vast. Hierbij heb ik een eigen stijl ontwikkeld die ik graag omschrijf als puur, modern, creatief en spontaan met een journalistiek sausje. Bij iedere bruiloft wil ik het echte verhaal vertellen van jullie dag, zodat jullie die nog keer op keer terug kunnen herbeleven aan de hand van de foto's.

Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om me te kunnen blijven ontwikkelen. Ik neem dan ook regelmatig deel aan workshops en seminairs van verschillende (inter)nationale fotografen. Afgezien van fotografie heb ik natuurlijk nog meer bezigheden, waaronder sportieve activiteiten zoals tennissen en mountainbiken, samen met mijn vrouw reizen naar gave bestemmingen, gezellig een filmpje kijken of spelletjes spelen met vrienden, concerten bezoeken en natuurlijk gewoon lekker genieten van het leven! Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust en hopelijk tot ziens!

Wat zij zeggen

Lees hieronder een aantal reacties van mijn
fantastiche bruidsparen hoe zij hun dag beleefd hebben.

Na onze bruiloft konden we de bewerkte foto's makkelijk digitaal op een website zien, doorsturen aan vrienden en familie en downloaden

Stefan stelt je echt op je gemak en maakt bijzonder mooie foto's. Hij gaat verder waar andere fotografen stoppen en geeft Service met een hoofdletter S

trouwfotograaf vught
Geeske & Davy

Bruidsfotografie Vught

Stefan weet precies waar te gaan staan, ziet de mooie plekjes en legt ook de emoties die bij een bruiloft horen vast op het juiste moment.

trouwfotograaf uden
Lieke & Kaj

Bruidsfotografie Uden

Mijn favoriete reizen

Adres

Diamantring 67
5629 GP Eindhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden