Bellen: +31(6) 300 15 481
Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Ervaringen

Bruiloft Lieke & Kaj

Via vrienden van ons zijn wij in contact gekomen met Stefan van NextShot Fotografie. We waren namelijk erg te spreken over de foto’s die we hadden gezien. Na een afspraak bij hem thuis, waren we er eigenlijk al snel uit. Stefan zou onze bruiloft vastleggen op de foto. Hij was aanwezig bij de voorbereidingen, wat gevolgd werd door een fotoshoot op locatie, de ceremonie, het aansnijden van de taart en een fotoshoot met de vrienden en familie. Vooraf hadden we doorgenomen wat we zeker op de foto wilden hebben. Stefan heeft hier goed rekening mee gehouden, waarbij hij goed helder had wat er moest gebeuren. De foto’s zijn prachtig geworden en we zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat! We hebben het boek ook door hem laten maken, wat ook een prachtig resultaat heeft opgeleverd! Al met al was het een bijzondere en geweldige dag. We kijken nu nog vaak terug in het fotoboek en denken weer aan deze mooie dag. Stefan, bedankt voor alles!

Bruiloft Hannah & Krijn

Via een collega zijn wij in aanraking gekomen met NextShot fotografie, direct waren we erg gecharmeerd van zijn foto’s. Onze bruiloft was geen standaard bruiloft, het was voor Stefan geen probleem om zich aan te passen aan onze wensen. Voor de shoot kwam Stefan met een binnenlocatie waar ook hij nog niet eerder was geweest. Om te kijken of de locatie geschikt was zijn we een paar weken voor de bruiloft samen met hem gaan kijken of het bij ons zou passen. Op de grote dag waren we erg blij met onze binnenlocatie want het regende hard. Tijdens de shoot gaf Stefan goed aan wat hij wilde en stelde hij ons op ons gemak. Door zijn enthousiasme en passie voor de fotografie wist Stefan het beste in ons naar boven te halen. Wij hebben de shoot als bijzonder prettig ervaren. Stefan nam echt de tijd voor ons! Er was ook ruimte om zelf met ideeën te komen. Tijdens de ceremonie en het feest hebben we eigenlijk niet eens gemerkt dat Stefan foto’s aan het maken was. Nu we de foto’s hebben en we ze aan andere laten zien is iedereen super enthousiast! Wat een mooie foto’s! Voor iedereen die gaat trouwen en een goede, betrokken en enthousiaste fotograaf zoekt, ga voor NextShot.

Bruiloft Fenna & Wesley

Stefan kennen wij nog van vroeger van de handbal en via Facebook zagen wij ineens dat Stefan naast zijn baan ook nog fotograaf is. Wij zijn wat verder op de website gaan kijken en de gehele website met foto reportages etc. spraken ons meteen aan! Na een gesprek bij Stefan thuis hebben we besloten om te vragen of hij de fotograaf zou willen zijn op onze trouwdag. En wat zijn we blij dat Stefan de voor ons zo mooie dag heeft vastgelegd. Het resultaat is echt erg mooi. Alle belangrijke momenten zijn vastgelegd. De hele dag was ontspannen, je hebt vaak niet eens door dat er foto's worden gemaakt. Stefan neemt echt de tijd om foto's te maken, heeft leuke ideeën, denkt met je mee, is gezellig en professioneel in omgang. Het is ook helemaal super dat wij de dag na het trouwen al een paar foto's kregen. Stefan, super bedankt dat je onze mooiste dag hebt vastgelegd!!

Bruiloft Jolanda & Mark

In November van 2013 hebben we Stefan voor het eerst ontmoet bij hem thuis. Er was direct een klik en een fijn gevoel vanuit onze kant. Hij stond open voor al onze ideeën en nam daar ook helemaal de tijd voor. De keus voor Stefan was daarom snel gemaakt. Ook onze love shoot is vastgelegd door Stefan waar wij heel blij mee zijn! We hebben speciale foto's laten maken voor op onze trouwkaart, erg gaaf!!! Op 21 juni 2014 zijn we getrouwd en dankzij Stefan is deze dag op een prachtige manier vastgelegd. Hij moest die dag samenwerken met een andere fotograaf en een videograaf maar alles liep perfect! Al in de vroege ochtend arriveerde Stefan om de eerste kiekjes vast te leggen van de visagiste en kapper. Hij deed zijn ding en je had eigenlijk niet in de gaten dat hij er was. Wat echt een heel groot compliment is! We hebben echt prachtige foto's, helemaal naar onze zin. Omdat Stefan iemand is die de tijd voor je neemt, vooraf en open staat voor eigen ideeën vinden wij hem een super goede professionele fotograaf met oog voor detail. Stefan bedankt voor alles, je hebt de mooiste dag van ons leven op een prachtige manier vast gelegd!

Bruiloft Geeske & Davy

5 Juni 2015 was onze dag. Vooraf natuurlijk ook op zoek naar een fotograaf die bij ons paste. Via Facebook zag ik in eens Nextshot voorbij komen. De foto’s spraken ons allebei direct aan. Toen ik verder keek dacht ik ‘ Hey, dat is Stefan!’ . We kennen elkaar van de basisschool dus dat was al even geleden maar toen we bij elkaar kwamen om het over onze bruiloft te hebben klikte het als vanouds. We waren er vrij snel uit dat we graag wilde dat Stefan onze dag zou vastleggen. We hadden heel wat wensen maar overal werd over meegedacht. Stefan is heel de dag bij ons geweest maar op geen enkel moment zijn we hier echt bewust van geweest. Alle mooie momenten zijn prachtig vastgelegd. Tijdens de shoot stelt hij je snel op je gemak waardoor het ook een fijn moment even met zijn tweeën is. Zelfs op het feest in de avond waren al een aantal prachtige foto’s van de dag te zien op schermen in de zaal. De site waarop de foto’s te zien zijn is ideaal waardoor iedereen snel kon meegenieten van de foto’s. We zijn erg blij met onze keuze voor Stefan en kijken graag terug naar de mooie foto’s van onze mooiste dag.

Adres

Diamantring 67
5629 GP Eindhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden